Leuke dagen en evenementen

Wat was het vorige week weer een fantastische week, wel een week met uitersten. Koud, regen, onweer, zonnig en fris weer. Je merkt meteen verschil in de drukte in het centrum.

Lees meer »

Week van de Stenen Winkel

Jaaa, ‘Week van de Stenen Winkel’ gaat van start!🙋🏻‍♀️💪🏼🥳Deze week vragen we landelijk aandacht voor de kracht van lokale stenen winkels. Stenen winkels maken de steden en dorpen🏘️ waarin we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, ruiken of aanraken, verrast worden door een goede advies… het kan allemaal in de winkels in het gezellige centrum van Nunspeet. 🤗Omdat we deze week willen vieren dat onze winkeldeuren openstaan én dat jij klant bij Het Olde Woonhuus bent, zijn er deze week een paar bijzondere acties in de winkel:🔸We zijn vandaag en morgen extra open en trappen feestelijk🥳 af met wat lekkers🧁 van Bakkerij en Lunchroom Uniek bij de koffie/thee.🔹Op maandag en donderdag ontvang je een lekker geschenkje bij aankoop vanaf €10,-.🔸Op dinsdag en vrijdag geven we dubbele stempels op je klantenkaart (ook bij nieuwe klanten).🔹Op woensdag en zaterdag geven we, bij besteding vanaf €100,- een prachtig plaid cadeau van het merk Take a Plaid.🔸De hele week geven we een mooi geschenk weg bij aankoop van een tas of portemonnee van het merk Lederwaren Danielle.🔹Samen met 8 andere winkels in het centrum van Nunspeet verloten we een prachtig geschenkpakket t.w.v. €150,-.

Lees meer »

Volg je hart, want dat klopt!

Volg je hart❤, want dat klopt! Deze week is onze sfeervolle winkel alweer 10 weken open. En we genieten🤗 volop van het runnen van onze eigen, prachtige winkel. Soms moet ik me even in mijn arm knijpen om te beseffen dat het geen droom is!

Lees meer »

Mixen en matchen

In onze winkel verkopen we brocante en landelijke woonaccessoires en meubels. We combineren oude en nieuwe items met elkaar. Een mooi windlicht op een oud dienblad. Plaids en kussens op een oude stoel of in een gerestylede kast of mooi oud of nieuw servies in een oude kast. We laten zien dat het allemaal goed bij elkaar past.

Lees meer »

'Gevaarlijk' winkeltje

De eerste echte werkweek in de winkel zit erop. Ik kan nog steeds niet goed geloven, dat dit nu mijn werk is. Het voelt helemaal niet als werken. Het is zo ontzettend leuk. We voeren zulke mooie gesprekken met klanten. We hebben afgelopen week veel klanten op bezoek gehad. De één koopt iets en de ander kijkt even rond. Sommigen komen toch weer terug, hebben even nagedacht of iets opgemeten en komen het item dan alsnog kopen.

Lees meer »

En dan is het ineens zover!

Op zaterdag 10 februari jl. was het dan zover, de officiële opening van onze winkel in Nunspeet! We hadden er erg hard naartoe gewerkt, met hulp van onze zoons, vrienden en familie. De laatste dagen voorafgaand aan de opening nog keihard gewerkt, want je komt dan toch een beetje in tijdsnood. Maar we hebben het gered!

Lees meer »

Sleuteloverdracht Stationslaan 13a Nunspeet

Op 27 december 2023 tekenden Marc en ik het huurcontract voor het mooie, monumentale pand aan de Stationslaan 13a in het gezellige centrum van Nunspeet. Meteen diezelfde ochtend ontvingen wij de sleutel van de eigenaresse, Christa, en maakten we deze leuke foto. Meteen hebben we diverse maten opgemeten, een boodschappenlijstje gemaakt en kennisgemaakt met een aantal leuke ondernemers in onze straat.

Lees meer »