'Gevaarlijk' winkeltje

Gepubliceerd op 20 februari 2024 om 10:53

De eerste echte werkweek in de winkel zit erop. Ik kan nog steeds niet goed geloven, dat dit nu mijn werk is. Het voelt helemaal niet als werken. Het is zo ontzettend leuk. We voeren zulke mooie gesprekken met klanten. We hebben afgelopen week veel klanten op bezoek gehad. De één koopt iets en de ander kijkt even rond. Sommigen komen toch weer terug, hebben even nagedacht of iets opgemeten en komen het item dan alsnog kopen.

 

De één had over onze winkel in de krant gelezen, de ander had het op social media gezien en weer iemand anders had het via via gehoord. Allemaal vonden ze onze winkel super gezellig en waren ze blij dat er ‘zo’n leuk winkeltje met snuisterijen, brocante en leuke cadeau-ideeën’ was gekomen. De klanten gingen met leuke spulletjes naar huis, we hebben al met het één en ander geschoven.🤗

 

Zussen, moeders en dochters en stellen waren lekker aan het winkelen in het centrum. Het centrum heeft zoveel kleine en knusse winkels en gezellige restaurants en op donderdagochtend is er een hele gezellige markt. Je hebt er alles binnen handbereik. Onze winkel past daar goed tussen. Eén klant vertelde dat haar man had gezegd dat we een ‘gevaarlijk’😉 winkeltje hadden. Een mooi compliment toch!😂 En een mooie afsluiting van deze eerste, fantastische week. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.