Over Ons

Wij zijn Monique en Marc. In 2014 zijn wij in onze woonplaats Lelystad gestart met ons bedrijf in brocante en landelijke woonaccessoires. Dit hebben wij vanaf het begin naast onze vaste baan gedaan. We hadden een webwinkel en een winkel aan huis onder de naam Happy Lifestyle 4U. We gaan graag naar het buitenland, op zoek naar 'nieuwe' unieke items

 

In de laatste maanden van 2023 hebben we besloten om ons bedrijf te laten groeien en een winkel te starten in het prachtige dorp Nunspeet. Monique is gestopt met haar baan bij Welzijn Lelystad en richt zich volledig op onze nieuwe winkel. Hoewel wij in een stad wonen en een prachtige woning in landelijke stijl hebben, houden wij erg van het landelijke van de Veluwe en de dorpse gezelligheid zoals je die in Nunspeet vindt. Het is onze droom om binnen enkele jaren te verhuizen naar Nunspeet of een dorp in de omgeving. 

 

Al jaren hebben wij een passie voor de brocante en landelijke stijl en deze passie willen we graag met je delen. Je vindt in onze winkel een unieke collectie brocante, maar ook nieuwe woonaccessoires van diverse toonaangevende leveranciers.

 

We hopen je binnenkort te begroeten in onze winkel aan de Stationslaan 13a in Nunspeet. Tot ziens!

 

Warme groet,

Monique en Marc