Mixen en matchen

Gepubliceerd op 11 maart 2024 om 12:05

In onze winkel verkopen we brocante en landelijke woonaccessoires en meubels. We combineren oude en nieuwe items met elkaar. Een mooi windlicht op een oud dienblad. Plaids en kussens op een oude stoel of in een gerestylede kast of mooi oud of nieuw servies in een oude kast. We laten zien dat het allemaal goed bij elkaar past.

 

Ook spelen we met kleuren, geel past weer mooi bij groen. En zwart past weer mooi bij taupe. We denken graag met de klant mee over het stylen van de diverse ruimtes in huis. En natuurlijk is het ook zo, dat wat de één wel mooi vindt staan, de ander helemaal niets vindt. En dat is maar goed ook! Dat betekent dat we niet allemaal hetzelfde in huis hebben. Ook in onze winkel hebben we voor ieder wat wils.

 

We verkopen kussens, plaids, windlichten, emaille, zink, grenen kasten, werkbank, vakkenkastje, vensterbankkrukjes en hoedendozen. Maar ook leuke cadeautjes, zoals zeepjes, geurzakjes, geurstokjes, kaarsen, badzout, theepotjes, keukendoeken, bekers en mooie tassen en portemonnees. Genoeg keus! We gaan vaak op inkoop, er komen dus regelmatig nieuwe en oude items binnen. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.