Volg je hart, want dat klopt!

Gepubliceerd op 17 april 2024 om 15:43

Volg je hart❤, want dat klopt! Deze week is onze sfeervolle winkel alweer 10 weken open. En we genieten🤗 volop van het runnen van onze eigen, prachtige winkel. Soms moet ik me even in mijn arm knijpen om te beseffen dat het geen droom is!

 

Begrijp me niet verkeerd, het is hard werken!💪🏼 Maar ohh wat is het ontzettend leuk om te doen.💖 In 10 weken tijd hebben we al een leuke groep vaste klanten, geef ik stylingadvies, denken we, samen met andere ondernemers, mee over met mooi houden van het gezellige centrum van Nunspeet en gaan we regelmatig op inkoop.

 

Ik geloof al jaren in de quote in de eerste regel, mede geïnspireerd door een lieve oud-collega.❤
Eén van onze klanten in de winkel reist met haar man in een camper door Europa, ze verblijven nu even in Nunspeet. Ze hebben huis en haard verkocht, reizen het hele jaar rond en maken op deze manier hun droom waar. Het is heel mooi om je droom waar te kunnen maken, dat is echt een mooi geschenk.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.