Op inkoop: Altijd weer spannend wat we meenemen!

Gepubliceerd op 30 mei 2024 om 13:35

Het runnen van je eigen winkel brengt zoveel leuks met zich mee. Naast het adviseren, verkopen en de mooie gesprekken met klanten, gaan we ook regelmatig op inkoop🛍 en op bezoek bij onze vaste leveranciers. Even bij hen in de keuken kijken👀. Hoe werken zij, hoe wordt een product gemaakt of hoe verloopt hun inkoopproces? Eenmaal bij hen in de showroom en in het magazijn, zie je weer zoveel moois.💖 Daar krijg je direct keuzestress van.😅

 

In de ochtend eerst naar Bolsward en op bezoek bij Van Buren. Super leuk om wat meer te leren over het proces van het looien van de prachtige huiden en vachten. Wat een voorraad schapenvachten,🐑 krulvachten, konijnenvachten,🐇 koeienhuiden🐄 in allerlei kleuren. We hebben weer een voorraad prachtige, natuurlijk gekleurde konijnenvachten meegenomen. Super zacht en mooi van formaat.🤎

 

Ook hebben we schapenvachten, krulvachten en springbokvachten🐐 meegenomen. En als kers op de taart een prachtige😍 Gotland vacht van het Zweedse pelsschaap. De Rolls Roys onder de schapenvachten.

 

Na een heerlijke lunch🥪 bij Blend, gevestigd in het historische stadhuis van Bolsward, reden we door naar Lederwaren Danielle in Zuidwolde. Ook daar na een lekker bakkie koffie rondgekeken in het grote magazijn en de gezellige showroom.

 

We hebben ook hier weer prachtige😍 items meegenomen: damestassen👜 en portemonnees👛 en prachtige heren portemonnees (mooie cadeau tips 🎁 voor Vaderdag).

 

Warme groet,🥰    

 

Marc en Monique  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.